Podjetje Konica Minolta s pomembno donacijo obnovi pogorelega Krasa

S Fundacijo Vrabček upanja so občine Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko in Komen po uničujočem požaru na Krasu julija lani podpisale pogodbo za zbiranje namenskih finančnih sredstev za obnovo pogorelega Krasa. Željo po pomoči pri obnovi je pokazalo že marsikatero podjetje, med njimi tudi Konica Minolta. 

S podpisom donatorske pogodbe so se v začetku letošnjega leta zavezali, da bodo projekt obnove podprli z 2000 evri na leto, in sicer naslednja tri leta, pri čemer so v letošnjem letu na račun Fundacije Vrabček upanja nakazali kar 2500 evrov.

Gre za velikodušno dejanje podjetja, za katerega se vse tri občine, ki so vzpostavile skupni center za obnovo pogorelega Krasa, toplo zahvaljujejo. Vsaka donacija namenjena oživitvi v požaru prizadete kraške pokrajine je pomembna in prinaša novo upanje za zdajšnje in prihodnje generacije, hkrati pa sporoča, da v stiski in hudih časih nismo sami. 

Naravnih nesreč je žal vedno več, zaradi nastale škode pa so številni ljudje obupani. V teh težkih dneh sta solidarnost in medsebojna pomoč svetli iskri, ki prinašata upanje in obujata življenje. Vsi, ki bi radi prispevali sredstva k obnovi pogorelega Krasa, lahko to storite z donacijo na račun Fundacije Vrabček upanja ali prispevate prek SMS-sporočila z vsebino KRAS5 in KRAS10 na številko 1919.

Več informacij o možnostih doniranja.

Že vnaprej se vsem zahvaljujemo. Naj gorijo srca, ne narava!

Prijava na e-novice

Partnerji

Medijski partnerji